Customer Care Agent - ZEB

Merchtem
2019-01-18
2019-10-17

De functie

Als op en top Belgisch modebedrijf in volle expansie is ZEB de multi-merkenspecialist bij uitstek voor mannen en vrouwen waar de klant altijd centraal staat! Momenteel zijn er 64 winkels verspreid over Vlaanderen en Wallonië en er staan er nog heel wat op de agenda. Ook online is ZEB heel actief en mee met de nieuwste ontwikkelingen. Met het hoofdkantoor in Merchtem en meer dan 600 medewerkers in totaal, kom je bij ZEB terecht in een ondernemende omgeving, waar we met veel goesting onze klanten een uitzonderlijk fijne shoppingervaring willen geven. “Hooray, it’s today” is niet voor niets onze slogan.

Om de verdere groei van ZEB te ondersteunen zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Customer Care Agent (M/V).

In deze rol sta je samen met je collega’s in voor een uitstekende klantenservice, zowel rechtstreeks naar onze shoppende klanten als onrechtstreeks via jouw collega’s in de winkels. Je biedt met andere woorden ondersteuning voor alle customer service gerelateerde issues. Concreet betekent dit dat je instaat voor volgende taken:

  • Je staat dagelijks in contact met onze klanten, zowel via e-mail, telefoon als via de chat. Je luistert naar hun vragen en probeert hen zo goed mogelijk verder te helpen.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s in onze winkels. Vanuit je product- en firmakennis tracht je een oplossing te vinden voor hun probleem.
  • Je staat in voor de A tot Z opvolging van de online orders, zowel instore als via onze webshop.

Binnen deze functie zal je in nauw contact staan met alle andere (ondersteunende) afdelingen van ZEB. Zo zal je onder andere frequent samenwerken met de collega’s van e-commerce voor het doorgeven en oplossen van (technische) issues in onze webshop. Ook met onze logistieke partner en koerierdienst zal je regelmatig in contact staan, bv. voor het communiceren van een correcte levertermijn aan onze online klanten. Kortom, als Customer Care Expert vorm je het kloppend hart van onze organisatie. Na verloop van tijd zal je over een uitgebreide assortimentskennis beschikken, maar zal je ook een goed beeld hebben over de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Vanuit deze kennis zal je dan ook in staat zijn om zowel jouw collega’s als de externe klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Je zorgt tenslotte ook voor een administratieve verwerking van de binnengekomen vragen en je geeft alle belangrijke informatie door aan je collega’s.

Wie ben jij?

  • Achtergrond – je behaalde een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring in een commerciële en klantgerichte omgeving.
  • Talenkennis – je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, zowel geschreven als gesproken.
  • Klantgerichtheid – klantvriendelijkheid primeert voor jou en je hebt een commerciële feeling.
  • Problem solving – je bent creatief in het oplossen van problemen en je kan ten allen tijde je kalmte bewaren.
  • Zelfstandigheid – multitasking is jouw middle name! Je houdt ervan om met verschillende taken tegelijk bezig te zijn, waarbij je toch steeds het overzicht kan bewaren.
  • Flexibiliteit – Je bent flexibel ingesteld; je houdt ervan om in beurtrol ook ’s avonds (tot max 21u) en op zaterdag te werken.