FULL_TIME

PL/SQL Developer - Smals

Brussel BE
2022-12-02
2022-12-05

Als PL/SQL Developer word je hoofdzakelijk ingezet bij de ontwikkeling en de implementatie van oplossingen voor databehoeften in een Oracle-omgeving.

Je neemt een actieve rol op binnen een Agile team waarin je meedraait vanaf de inschatting van de workload, over het implementeren van de software in de productie-omgeving tot en met het onderhoud van de ontwikkelde software.

Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor datakwaliteit door mee te werken en denken met de projectteams en door zaken te reviewen.

Je bent een flexibele teamplayer die kennisdeling hoog in het vaandel draagt.

Op termijn kan je ook technische-analysetaken opnemen binnen het team.

Profiel

Je bent in het bezit van een Bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als PL/SQL ontwikkelaar binnen Oracle-databanken.

Kennis van PL/SQL en SQL is een must, kennis van Oracle Forms is een troef.

Bij voorkeur heb je ook ervaring met data modellering, database design, Oracle AQ, Cronacle (voor job scheduling) en objecttypes.

Je werkt graag in een hecht en dynamisch team en houdt ervan om je kennis te delen. Met je zin voor analyse en organisatie voer je autonoom en gestructureerd je projecten uit.

Je stelt je flexibel op binnen het team en zet je leervermogen in om mee te groeien met evoluerende werkomstandigheden.

Je hebt reeds een eerste ervaring met Agile.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.