Assistant Store Manager (m/v) te - Hunkemöller

Aalst
2019-01-01
2020-01-20

Hunkemöller … So you?

Bij Hunkemöller vormen onze kernwaarden het hart van alles wat wij doen. Fun, passie, in touch, inspiring en sexy. Deze waarden inspireren onze mensen – zij kunnen zich er niet alleen in vinden maar dragen het ook uit. Daarom zijn wij ook niet op zoek naar zo maar ‘een Assistant Store Manager', maar zoeken wij een Lingerie Expert. 

Assistent Storemanager "Lingerie Expert" (m/v)

Misschien beschik je nog niet over de juiste ervaring, maar via onze Hunkemöller Academie kun jij een gecertificeerd Bra Expert worden. Je leert hoe je door het leveren van service van wereldklasse iedere dag onze klanten kunt adviseren en inspireren. Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor lingerie, die net als wij, een kick krijgt van van nieuwe trends, stijlen, kleuren en stoffen, en die passie wil delen met onze klanten. Je maakt gebruik van jouw ervaring in retail en mode, je inspireert onze klanten met jouw productkennis, zodat zij onze winkels verlaten met aankopen waar zij zich goed bij voelen. Bij Hunkemöller hebben wij passie voor lingerie en mode. Wij volgen trends op de voet zodat wij onze klanten de nieuwste looks kunnen laten zien. Wij hebben een leger aan lingerie- en mode-experts in huis en dat is wat ons onderscheidt. We zijn bevlogen en oprecht in alles wat wij doen. Daarom komen wij graag in contact met mensen die echt deel willen uitmaken van ons geweldige en sterke merk dat voortdurend in beweging is.

Wie zoeken wij?

Je vindt het fantastisch om deel uit te maken van een team. Het motiveren, trainen en coachen van het sales team, en dan met name de nieuwe medewerkers, is als een tweede natuur voor jou. Je vindt het leuk om jezelf en het team om jou heen te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de Lingerie Ambassador om ervoor te zorgen dat alles in de winkel soepel verloopt en als deze even niet in de buurt is, is de winkel in jouw bekwame handen.
Onze Lingerie Experts zijn flexibel en houden hun hoofd koel, ook wanneer het een beetje stressvol wordt.

Bij Hunkemöller zijn wij resultaatgericht, je voelt je daarom vertrouwd met onze winnaarsmentaliteit en blinkt graag uit. Naast passie voor lingerie beschikken onze Lingerie Experts tevens over natuurlijk leiderschap en hebben ze commerciële of leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen de retail.
Je persoonlijkheid is net zo belangrijk als je ervaring, want wij zoeken dynamische Lingerie Experts die initiatief tonen en het leuk vinden om vriendelijk en oprecht contact te maken met onze klanten. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en weet onze klanten de juiste vragen te stellen. Door naar hen te luisteren krijg je inzicht in hoe je ze verder kunt helpen en dit zorgt ervoor dat ze jouw winkel tevreden verlaten en graag terugkomen.

Onze Lingerie Experts worden gedreven door verkoopresultaten en zijn in het bezit van een diploma hoger onderwijs. Als omni-channel business raden wij al onze medewerkers aan actief te zijn op social media en als Lingerie Expert ben je daarin het voorbeeld voor de rest van jouw team.

Heb jij een passie voor lingerie? Droom jij ervan een echte expert te zijn met de kennis en vaardigheden om klanten te adviseren en te inspireren? Als jij een geweldige teamplayer bent met commerciële of leidinggevende ervaring en een team van toegewijde Lingeristas kunt trainen, coachen en motiveren, dan zou jij wel eens 'So Us' kunnen zijn. Met de training via onze Hunkemöller Academie word jij een gecertificeerd Bra Expert en weet jij hoe je World Class Service aan onze klanten moet bieden. Andere retailers noemen dit de functie van een Assistant Store Manager, maar wij zijn op zoek naar zo veel meer dan dat. Wij zoeken iemand die iedere dag onze klanten kan inspireren met passie voor lingerie en hen de ultieme customer experience kan laten beleven. De echte Lingerie Expert!

Als jij denkt dat je ook ‘So Us' bent en je hebt de passie, de gedrevenheid en de persoonlijkheid om als Hunkemöller Lingerie Expert succesvol te zijn, solliciteer dan online op onze jobsite: https://jobs.hunkemoller.com/vacancies/ 

Aqcuisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld