Bediende Klantendienst - Damart

Dottignies
2018-10-16
2019-03-22

Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

Functie

U staat garant voor een snelle verdeling van de binnenkomende mails en post met het oog op een snelle en kwalitaiteve behandeling van de terugzendingen (mailings en pakketten).

Daarbij horen de volgende taken :

  • Binnenkomende mails en telefoons beantwoorden:  bestellingen en de opvolging ervan, annulaties, inlichtingen, adreswijzigingen en dit in het Nederlands en het Frans.

  • Behandelen van de briefwisseling en de terugzendingen van zodra ze binnenkomen en deze sorteren volgens bestemmeling.    

  • De mails sorteren en deze klasseren.

-Verschillende operationele en aministratieve taken uitvoeren teneinde een efficiënte en kwalitatieve ondersteuning te bieden aan de postorder afdeling.

Bediende Klantendienst

Profiel

Tweetalig Nederlans/Frans

Mails van klanten kunnen beantwoorden volgens een vastgelegd kader.

U bent zelfstandig, flexibel  en bent een echte teamplayer.

Plaats tewerkstelling

Ijzeren Bareelstraat 23,7711 Dottenijs

> Bekijk de route naar je werk

Hoofdkantoor

Aanbod

Wij bieden een boeiende en gevarieerde job aan in een 35-urenweek met een competitief verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles binnen een internationale en financieel gezonde groep waar waarden als teamspirit, gevoel voor innovatie en passie voor de klanten belangrijk zijn.