Adviseur Ondernemersbank Center - Oost-Vlaanderen- v/m/x - BNP Paribas Fortis

East Flanders
2018-09-14
2019-04-22

In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften.
BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving.

Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen ?

Bent u gepassioneerd door klantenrelaties en beschikt u over een uitstekend commercieel talent? Hebt u een goede kennis van de bedrijfswereld? Dat treft, aangezien wij op zoek is naar een nieuwe collega voor de functie van Adviseur Ondernemersbank.

U staat in contact met de klanten van de Ondernemersbank Groep en rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Ondernemersbank Groep.Je toekomstige Job :

- Je beheert op een proactieve manier een portefeuille van Ondernemersbank klanten in een groep of het centrum (OBC)

- Je levert gepersonaliseerd advies en bouwt een duurzame relatie met de klant op.

- Je kent en verkoopt zelfstandig kredieten en producten (domein dagelijkse bankieren) van de Ondernemersbank

- Je identificeert de behoeften van je klanten binnen de andere domeinen en werkt hiervoor nauw samen met de specialisten van de Ondernemersbank (Adviseurs Priority Entrepreneurs, Private banking, fiscalisten en juristen)

- Je prospecteert actief nieuwe klanten en hanteert hierbij een gestructureerde aanpak.

Speel je troeven uit !- Je hebt minimum 2 jaar ervaring binnen het commercieel net.

- Je beschikt over een goed expertiseniveau binnen het domein van de Ondernemersbank (dagelijks bankieren en professionele kredietverlening).

- Je hebt een grondige kennis van financiële analyse alsook kennis van de juridische en fiscale aspecten gebonden aan verschillende klantentypes (real estate, landbouw, medici).

- Basiskennis binnen het domein verzekeringen, invest is een bijkomende troef.

- Je bent een uitgesproken teamplayer en werkt graag en constructief samen met de collega's van het kantoor, de groep en het center.

- Je hebt een goed gevoel voor organisatie waardoor je snel kan inspelen op prioriteiten .In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigen ervaring. Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

Wat biedt BNP Paribas Fortis jou ?

- Een aangename, dynamische omgeving waar teamgeest en samenwerken centraal staat.

- De mogelijkheid om op te treden als dé financiële partner voor je klanten om zo zijn/haar projecten en ambities te helpen realiseren.

- Een functie waarbij je de bank kan vertegenwoordigen tijdens netwerking events en andere lokale evenementen.

- De mogelijkheid promotor te worden van de moderne communicatiemiddelen (zoals webex, sametime, skype, app Ondernemersbank, Pro'File, etc) om onze klanten een gemakkelijke, intuïtieve en comfortabele bankervaring te bezorgen.Ga je de uitdaging aan ?

Aarzel niet en solliciteer online !