Account Manager PrePress & PreMedia - Lab9

Kortrijk
2019-01-22
2020-08-14

 

Bedrijfsinformatie

Lab9 Grafics, a division of Online Grafics nv, is vooral gespecialiseerd in het aanbieden van digitale oplossingen die uw business processen vereenvoudigen, verbeteren, versnellen en op elkaar afstemmen. Met zijn 40 werknemers is Online Grafics een gespecialiseerde IT-partner in de Belgische markt van de grafische online en offline communicatie. Onze klanten zijn onder meer drukkerijen, uitgeverijen, reclamebureaus, fotografen, web bedrijven en bedrijven met een eigen marketing afdeling.

Lab9 Stores bvba is ons dochterbedrijf met 31 medewerkers gespecialiseerd in de verkoop van Apple producten naar de consument. Eerlijk advies en een uitstekende dienst na verkoop zijn voor Lab9 Stores even belangrijk als de verkoop zelf. Als Apple Premium Reseller met 5 exclusieve winkelpunten zorgen we voor de maximale beleving en begeleiding bij de aankoop van je Apple producten en accessoires.

 

 

Onze Lab9 Grafics klanten hebben behoefte aan moderne IT-oplossingen, meestal gebaseerd op Apple, om hun grafisch productieprocess af te stellen op de noden van de markt. Lab9 Grafics biedt hiervoor diverse oplossingen aan zoals desktop publishing, web- & tablet publishing, color management, computer to plate, digitaal drukken, groot formaat printen en IT-infrastructuur (servers, backup-systemen, raidoplossingen...) .

Heel wat grafische bedrijven maken vandaag gebruik van onze oplossingen. Jouw talent zal zorgen voor verdere uitbouw van dit succes. In dit kader zoeken wij voor Lab9 Grafics (afdeling van Online Grafics nv) een gedreven kandidaat (m/v).
 

Functieomschrijving.

 • Je bouwt je kennis verder op rond de verschillende oplossingen die Lab9 Grafics aanbiedt.
 • Je onderhoudt je kennis door interne opleiding, door opleiding bij de leveranciers en door zelfstudie.
 • Je krijgt een belangrijke klantenportefeuille die je verder onderhoudt en uitbouwt d.m.v. prospectie.
 • Je technische kennis en je commercieel talent overtuigt de klant om onze oplossingen te kopen.
 • Je verzorgt je bestaande klantenrelaties door technische advies en een correcte opvolging.
 • Je bezoekt op regelmatige basis nieuwe en bestaande klanten en brengt hun noden in kaart.
 • Je maakt offertes voor de klant, samen met onze specialisten en product managers, en sluit op een overtuigende manier je verkopen af.
 • Je rapporteert aan de salesmanager die je coacht binnen je sales functie.

Profiel

 • Je heb een Bachelor- of Master diploma in IT of grafische digitale media. 
 • Een aantal jaren ervaring binnen de B2B verkoop is een pluspunt
 • Je bent gedreven en verkoopt graag technische producten die zorgen voor verbetering van de grafische productieprocessen.
 • Gedegen kennis van IT en de grafische software pakketten is een ideale basis in je job maar is niet noodzakelijk.
 • Je helpt graag de klanten om de beste producten en diensten aan te bieden waardoor ze efficiënter kunnen werken.
 • Met je technisch-commerciële vaardigheden, overtuig je graag klanten van je oplossing.
 • Je vindt resultaat belangrijker dan je best doen.
 • Je spreekt vlot beide landstalen en je hecht belang aan een goede administratie.

Ons Aanbod.

Lab9 Grafics biedt een stabiele werkomgeving met een dynamische groei, zelfstandigheid en ruimte voor initiatief, een aantrekkelijk salaris, een resultaten bonus, gsm, portable en een firmawagen. Je krijgt interne en externe opleiding zodat je specialist wordt in je vak. Door een interne doorgroei, krijg je de kans om op een geleidelijke manier een volledige klantenportefeuille over te nemen, waardoor jouw succes sterk verhoogt.

Ons Beleid.

We werven uitsluitend personeel aan dat echt geïnteresseerd zijn om de grafische productieprocessen te verbeteren. Onze mensen zijn goed opgeleid, zij volgen hiertoe de nodige interne en externe opleidingen en/of bijscholingen. Alle medewerkers gedragen zich als teamleden. We verwachten van onze medewerkers dat zij onze klanten adviseren om met legale software te werken. We leveren alleen producten en diensten af die voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en afspraken. Ethiek is een basisbegrip binnen ons bedrijf.