Senior Functioneel & Technisch Analyst - Sint Niklaas - Robert Half Technology

East Flanders
2018-11-08
2018-11-20

Ben jij de Senior Functioneel & Technisch Analyst die wij zoeken? Spreekt een vooruitstrevend Belgisch bedrijf dat marktleider is binnen haar domein je aan? Lees dan even verder hoe Robert Half Technology je kan helpen.

Deze klant actief in de farmacie telt 1200 werknemers en realiseert een omzet van meer dan 1,2 miljard. Naast het hoofdkantoor in Sint-Niklaas heeft het nog andere 8 (distributie-) vestigingen en biedt het een "state-of-the-art" en geïntegreerde distributie- en dienstverleningsactiviteit.

De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn:

* Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Director
* Je zorgt voor de analyse en documentatie van de bedrijfsprocessen, die je verder uitwerkt onder de vorm van functionele analyses en technische designs. Zo speel je een sleutelrol bij een reeks van verschillende softwareprojecten (een groot deel in .NET) die écht het verschil maken voor het bedrijf.
* Je staat in voor heldere procesbeschrijvingen, die gebruikt worden als uitgangspunt voor de ontwikkeling van hoogwaardige technische software-oplossingen, en dat op basis van de nieuwste technologieën.
* Je schrijft functionele testen in een concreet testplan, om zo de goede werking van de applicaties op maat van de 1200 interne gebruikers te verzekeren.
* Je verzorgt de nodige gebruikershandleidingen en assisteert bij de opleiding van de eindgebruikers.
* Je draagt de architecturale visie en vooropgestelde standaarden hoog in het vaandel.
* Je staat mee aan de wieg van de ontwikkeling van het nieuwe web-based ERP-systeem.

De vereiste kwalificaties voor deze functie zijn:

* Je hebt minstens vijf jaar ervaring met het uitwerken van functionele analyses en technische designs voor complexe bedrijfsprocessen.
* Kennis van OO, UML, BPMN, Agile development en design patterns is een must. Heb je een achtergrond in .NET-programmatie? Dan is dat mooi meegenomen, maar het is geen must !
* Ervaring met Balsamiq, Visual Paradigm, TestRail en warehouse management zijn nice to haves.
* Je bent ervan overtuigd dat een intense samenwerking met anderen aan de basis ligt van de beste resultaten.
* Je bent proactief, werkt gestructureerd en denkt probleemoplossend. Kunnen zaken beter of efficiënter? Dan willen we dat heel graag van jou horen.
* Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels.
* Ben je bovendien communicatief, analytisch én een echte teamplayer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat mag je verwachten qua voordelen?

* Een vast contract met competitief salarispakket in lijn met je ervaring en competenties, inclusief extralegale voordelen (13e maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, voordelenplatform).
* Een uitdagende jobinhoud waarbij vernieuwing, collegialiteit en een hands-on mentaliteit centraal staan.
* Een plaats binnen een dynamisch team met 35 aangename collega's, die jou heel graag begeleiden en hun kennis met jou delen, zodat jullie samen nóg beter worden.
* Een goede work-life balance met glijdende werkuren in een Belgisch bedrijf met een sterk groeiverhaal.
* Een filevrije werkplek te Sint-Niklaas. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om (deeltijds) vanuit de vestiging te wijnegem te werken.

Ben je geïnteresseerd in deze functie of had je graag meer informatie gewenst? Solliciteer vandaag nog en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert :

https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring