Assistant Shop Manager Brasschaat - Rituals

Brasschaat
2019-09-27
2020-08-14

DE FUNCTIE

Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, gaat er een bijzondere wereld open. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle rituelen. Waar luxe home- en bodyproducten, prettige muziek en fijne geuren de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als Assistant Shopmanager een unieke beleving kunt creëren voor de klant en voor je collega’s.

 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als Assistant Shopmanager een dubbelrol in de winkel weggelegd. Aan de ene kant assisteer je de Shopmanager bij het in goede banen leiden van álle winkelactiviteiten; van voorraadbeheer tot personeelsadministratie, van planning tot financiële administratie en van coachen van teamleden tot voeren van evaluatiegesprekken.

Je behaalt samen met het team de commerciële doelstellingen door de KPI’s slim te beïnvloeden.

Je hebt een motiverende voorbeeldrol voor jullie winkelteam en tijdens afwezigheid van de Shopmanager vervang je haar en neem je verantwoordelijkheid.

Aan de andere kant heb je een uitvoerende rol. Dat betekent dat je stijl en daadkracht toont bij het adviseren van klanten en neerzetten van een sterk winkelbeeld. Je deelt jouw kennis over de organisatie, de filosofie en de rituelen.

 

FUNCTIEVEREISTEN

Om de unieke dubbelrol te vervullen, zoeken we een unieke Assistant Shopmanager. Een Assistant Shopmanager met inhoud:

  • Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij
  • Minimum A2 niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als Assistant Shopmanager in de (cosmetica)retail of als shopmedewerker met ambitie om door te groeien
  • Commercieel Talent : klanttevredenheid is het uitgangspunt van verkoop
  • Sterk in communicatie.

 

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in 1 van onze winkels. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt je een ambitieuze en prettige werksfeer.

Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben wij een mooi onboarding programma. Dit geeft jou een vliegende start in het begin van jouw carrière bij Rituals.

 

UREN PER WEEK

30 uur