HR Retail Partner - Damart

Dottenijs
2019-06-17
2019-10-14

Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

 

Functie

In functie van de verdere ontwikkeling van de HR dienst en in het kader van een kwalitatieve interne dienstverlening, zijn wij op zoek naar een nieuwe HR Partner om het team te versterken.

  • Aansluitend op de open en toegankelijke politiek, ben je samen met je collegas het directe aanspreekpunt voor de medewerkers.
  • Je ondersteunt en draagt bij in de roll-out van verschillende HR projecten zodat deze efficient en snel verlopen. Je geeft suggesties voor HR projecten.
  • Je zorgt er voor, uiteraard samen met je collega's, dat procedures correct worden toegepast. Je bekijkt de huidige procedures met een kritische blik en durft verbeteringen aanbevelen.
  • Je verzorgt de communicatie naar de betrokken medewerkers.
  • Je stelt HR KPI's op, volgt deze op en maakt de juiste analyses.
  • Je neemt deel aan het rekruteringsproces van nieuwe medewerkers en ondersteunt de implementatie van een nieuw onthaalbeleid.
  • Je draagt actief bij aan het opleidingsplan, concreet zorg je voor een goede organisatie en correcte administratieve opvolging.
  • Samen met je collega's controleer en actualiseer je de personeelsgegevens, zodanig dat de database op elk moment correcte gegevens bevat.
  • Door de opname van de rol van back-up zorg je samen met je collega's voor een continue HR dienstverlening.

 

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma, bij voorkeur in de richting Human Ressources. Een eerste werkervaring is uiteraard een plus.

Je hebt een basiskennis sociale wetgeving.

Van nature nieuwsgierig volg je de tendenzen en ontwikkelingen op HR gebied.

Je weet als geen ander dat er geen "I" in "TEAM" zit.

Proactiviteit, dynamiek en organisatie staan ook op jouw shortlist van sterke punten.

Je houdt van communiceren en kan dit zowel in het frans als in het nederlands, ook geschreven.

De interne klant staat voor jouw centraal, je biedt hen steeds een luisterend oor.

Je kan vlot werken met het het pakket MS-Office.

 

Plaats tewerkstelling

Ijzeren bareelstraat 23, Dottenijs

 

Aanbod

Een dynamische functie waarin zowel jij als de functie verder kunnen evolueren.

Een marktconform loon, uiteraard in verhouding met je ervaring, aangevuld met leuke extralegale voordelen.

Een goede match tussen privé en werk.