FULL_TIME

Private Banker Business Developer - BNP Paribas Fortis

Noord-Oost Limburg BE
2020-06-16
2020-12-05

Private Banker Business Developer - Noord-Oost Limburg – v/m/x – [Commercial]

 

Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen ?

BNP Paribas Fortis Private Banking biedt zijn cliënten oplossingen op maat en een globale benadering in private banking aanbod. Om de cliënten échte nabijheid te verzekeren, beschikken we over 32 Private Banking Centres in België.

 

We zijn op zoek naar 1 Private Bankers Business Developer voor center Noord-Oost-Limburg

 

Jouw toekomstige job :

 • Je besteedt 100% van je tijd aan prospectie van nieuwe cliënten en nieuwe tegoeden.

 • Je bent een actief en intensief netwerker.

 • Je prospecteert actief potentiële cliënten, vooral gericht op het segment ondernemers en vrije beroepen, met een potentieel van > 1 mio €. Je werkt proactief op de regionale TOP 100 met potentieel private banking cliënten  evenals  lijsten gegenereerd door big data modellen. Je doet dit alles in samenspraak met de Directeur Private Banking Regio en je Directeur Private Banking Centre.

 • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen prospectiebestand en werkt continu aan een kwaliteitsvolle relatie met je prospecten die gebaseerd is op vertrouwen en adequate dienstverlening. Hierin staan de globale patrimoniale aanpak en het aanbieden van specifieke private beleggingsoplossingen, verzekeringen en dergelijke centraal. Je doet dit met het oog op het optimaliseren van het vermogen en de beleggingen van de prospect en in lijn met de gangbare wettelijke en interne richtlijnen.

 • Je focust op de privézaken van je prospecten, maar je houdt tegelijkertijd rekening met de raakvlakken die er zijn met zijn/haar professionele activiteiten en je kan hierop inspelen met onder meer leads naar je intern netwerk.

 • Je onderhoudt een nauwe samenwerking met je collega relatiehouders van de andere segmenten Ondernemersbank, Corporate Banking en Wealth Management.

 • Aangezien je zelf geen portefeuille van cliënten hebt, zorg je voor een uitstekende samenwerking met de ‘klassieke’ Private Bankers van je Private Banking Centre. Je introduceert de prospect immers al bij het tweede of derde gesprek  bij je collega private banker van je centre zodat hij/zij met jouw ondersteuning de relatie verder kan uitbouwen eens de cliënt aan boord is.

 • Je ondersteunt en coacht je collega Private Bankers in hun prospectie-activiteiten. Je bent immers medeverantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe cliënten en nieuwe tegoeden op niveau van het Private Banking Centre.

 • Je ontwikkelt continu je expertiseniveau van alle Private Banking domeinen zowel binnen als buiten een vennootschapscontext en je vervolmaakt je in een uitmuntende technische en fiscale kennis van de oplossingen en diensten, met focus op ondernemers en vrije beroepen.

 • Je vertegenwoordigt op een professionele manier BNP Paribas Fortis op externe events in samenwerking met collega relatiehouders en managers.

 • Je eerbiedigt een smetteloze deontologie en je leeft hierbij de geldende regelgeving na. Je vertegenwoordigt je werkgever binnen het kader van de toegekende volmachten met respect voor de prijs die onze toegevoegde waarde met zich meebrengt. Je draagt actief bij tot een preventief en curatief risicobeheer.

 

Speel je troeven uit !

 • Je hebt een universitair diploma of gelijkwaardig door ervaring - je kan de specifieke certificering als Private Banker voorleggen of behalen. Je hebt een ruime ervaring met highlevel cliënten.

 • Je hebt bent een geboren netwerker en weet hoe je cliënten overtuigt.

 • Je bent een goede onderhandelaar.

 • Je volgt de tendensen in jouw expertisedomein op de voet.

 

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.
Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen aantrekken van alle leeftijden en achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring. Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor medewerkers met een 90% en 80% werkregime.

 

Ga je de uitdaging aan ?

Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om te solliciteren.