SAP SD Functioneel Analyst - Target Recruitment

East Flanders
2020-02-11
2020-09-26

SAP SD Functioneel Analist

Wil jij mee deel uitmaken van een internationaal, sterk groeiend bedrijf gelegen te Oost-Vlaanderen? Zij ontfermen zich over complexe productieprocessen op een zo duurzaam mogelijke manier. Met hun meer dan 3000 werknemers over heel Europa bieden zij een enorm groot aanbod aan producten en diensten.

Hun SAP team dat ongeveer 20 werknemers telt is op zoek naar een enthousiaste collega dat al een eerste ervaring heeft opgedaan binnen de SAP module SD.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het:

* Analyseren en optimaliseren van de aankoop en warehouse processen en deze oplossingen samen uitwerken met de andere functionele specialisten.
* Beheren van de change requests van klanten - uitvoeren van configuraties/modificaties.
* Testen van de door jou gegeven oplossingen.

Jouw profiel:

* Je beschikt over een master diploma of gelijkwaardig door ervaring.
* Je hebt een eerste ervaring in configuratie binnen SAP SD.
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
* Je bent leergierig en een teamplayer

Je komt terecht in een stabiele omgeving waar je verder kan groeien en jouw carrière zelf vorm kan geven. Zij hechten als bedrijf zeer veel belang aan de well-being van hun werknemers. Daarnaast krijg je een zeer mooi salaris aangeboden met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen + tankkaart.

Interesse? Stuur dan je CV naar julie@targetrecruitment.eu en bel 02/533.22.75 voor meer informatie!

Bekijk ook onze website www.targetrecruitment.eu voor andere ICT vacatures.


Wij zijn een rekruteringskantoor gespecialiseerd in IT profielen en zijn aangesloten bij Federgon. Wij behaalden daarbij het RSS-label dat staat voor kwaliteit en professionaliteit.