BI Business Analyst - Target Recruitment

Brussels
2020-04-10
2020-08-08

Ben je een data drive persoon? Daarnaast gepassioneerd door BI (Business Intelligence) en Data Science?

Ben je als data expert het meeste getriggerd door de kant van de Business? Heb je reeds gewerkt als BI Business Analyts in een Microsoft BI omgeving? Dan is deze vacature op je lijf geschreven!

Als senior BI Business Analyst kom je terecht in een gepassioneerd BI team van 7 personen. Je kan meewerken aan de uitbouw en de groei van dit jonge bedrijf. Daarbovenop ontvang je een interessant salarispakket waaronder een bedrijfswagen.

Als senior BI Business Analyst ben je enerzijds verantwoordelijk voor de lopende BI projecten bij de klant. Je bent de link tussen Business en IT. Anderzijds fungeer je ook als coach en stuur je het huidige team aan.

Het meeste van je tijd werk je als BI Business Analyst hands-on mee aan de projecten bij de klant. Je staat in contact met de klant, werkt een roadmap uit gebaseerd op de wensen en noden van de klant. Ook zal een lange termijn visie belangrijk zijn waarbij je ideeën uitwerkt voor ontwikkeling in Microsoft BI. Hierbij wil je altijd de beste kwaliteit leveren.

Hiernaast werk je ook samen met de andere leidinggevende aan interne projecten en algemene ontwikkeling.

Je hebt een leidinggevende en sturende functie waarbij je jezelf en het team naar een hoger niveau tilt. Je geeft individuele- en groepstrainingen. Dit zowel intern als extern. Je neemt de rol op van mentor.

* Je hebt minimum 5 jaar ervaring als BI Business Analyst.
* Je hebt reeds gewerkt aan projecten binnen data & analytics.
* Je bent klantgericht en communicatief.
* Je verzorgt graag presentaties en trainingen.
* Je kwam reeds in aanraking met SQL en Microsoft BI.

Elke kennis of achtergrond van andere BI en Data Science tools zijn mooie troeven!

Deze relatief nieuwe speler op de markt is een gedreven bedrijf met een sterk teamgevoel. Iedereen werkt hier met passie en de juiste motivatie. Hun projecten zijn altijd met de focus op BI, Data Science of AI. Deze projecten zijn zeer divers maar bevinden zich voornamelijk binnen finance en supply chain.

Hun hoofdkantoor is gelegen in de regio rond Antwerpen maar je werkt vanuit verschillende locaties (Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Kortrijk, ...). Je krijgt ook de mogelijkheid om thuis te werken.

What's in it for you?

* Je krijgt de kans dit bedrijf mee te laten groeien.
* Je ontvang een interessant verloningspakket met alle extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen en tankkaart, maaltijdvergoeding, internet thuis, GSM en abonnement, netto vergoeding,…

Herken je jezelf in deze vacature van senior BI Business Analyst? Reageer dan nu en stuur je cv naar femke@targetrecruitment.eu. Voor meer info bel naar: 02 533 22 74.

Bekijk ook onze website voor andere IT vacatures: www.targetrecruitment.eu