System Engineer - Target Recruitment

Flemish Brabant
2020-07-14
2020-08-08

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de IT infrastructuur op het hoofdkantoor en ook op de verschillende vestigingen in België en Luxemburg.

Bedrijf

Wil jij deel uitmaken van een succesvol groeiend bedrijf dat zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij op medisch vlak? Hou je van een gevarieerde system engineer functie en beschik je over de nodige dosis collegialiteit en gedrevenheid?

Als System Engineer werk je vanuit het hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden en regelmatig ga je naar de andere vestigingen in België en Luxemburg. Hiervoor kan je uiteraard rekenen op een bedrijfswagen.

Functie

Als System Engineer kom je terecht in het IT team in Groot-Bijgaarden van 5 personen. Je rapporteert hierbij aan de IT manager. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de IT infrastructuur op het hoofdkantoor en ook op de verschillende vestigingen in België en Luxemburg.

Je verplaatst je regelmatig naar de andere vestigingen (winkels), bijvoorbeeld bij de opening van een nieuwe vestiging of verhuis. Verder volg je de monitoring op van het netwerk, servers en security. Je werkt ook mee aan projecten binnen je domein. Tot slot sta je in voor gebruikersondersteuning (30% van de tijd).

Profiel

* Je hebt ervaring als system engineer.
* Je hebt een allround kennis van Microsoft technologieën: Windows, Windows server, Active Directory, MS SQL, …
* Je hebt een goede basis van netwerken en security.
* Je bent vloeiend in het Nederlands & Engels en je kan je behelpen in het Frans.
* Je bent flexibel om je te verplaatsen naar andere vestigingen.
* Je bent een sociale en spontane teamplayer.

Aanbod

Je komt terecht in een succesvol groeiend internationaal bedrijf. Ze zijn actief in 30 landen en tellen in totaal meer dan 15 duizend werknemers.
In België ligt de hoofdzetel in Groot-Bijgaarden waar de ondersteunende diensten zoals IT, HR, marketing, finance, … gecentraliseerd zijn. Hier werken een 40-tal mensen en verder heb je locaties over heel het land met nog een 100-tal werknemers.

Op kantoor heerst een spontane en familiale werksfeer. Er worden leuke teamactiviteiten georganiseerd en hier wordt rekening gehouden met een gezonde work-life balans.

Je ontvangt een marktconform salaris met bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, laptop, gsm, gsm-abonnement, …

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan nu je CV naar celine@targetrecruitment.eu en/of bel 02 789 20 84 voor meer informatie!
Bekijk onze website www.targetrecruitment.eu voor meer IT vacatures.