Data Architect - Target Recruitment

East Flanders
2020-08-07
2020-08-11

#data #architect #Gent

Een nieuwe interne functie als data architect met de focus op data governance.
Je komt terecht in een flexibele omgeving waar teamwork centraal staat.

Ben je gebeten door data en data governance? Ben je als architect een expert in het opvolgen van projecten en het behouden van de juiste structuur? Ben je op zoek naar een flexibele omgeving waar teamwork centraal staat? Kan je al voorgaande vragen afvinken? Dan is deze vacature helemaal je ding!

Als data architect bekleed je een strategische functie waarbij je de datastructuur van dit bedrijf uitbouwt en uitrolt met de focus op data governance en data quality. Je neemt het voortouw in het uitbouwen en opzetten van deze datastrategie. Hiervoor zet je modellen op en breng je de data flow in kaart. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders van de business units. Er wordt telkens projectmatig in squads gewerkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de rapportering.

* Je hebt minimum 8 jaar ervaring binnen data en (enterprise) architectuur.
* Je hebt ervaring met dashboarding, data science, data warehousing,...
* Je communicatieve skills zijn excellent.
* Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Je hebt een basis Frans.

Als data architect ben je gepassioneerd door data. Je bent professioneel en kan mensen overtuigen en meetrekken in je verhaal.

Dit bedrijf is een internationale dienstverlener met 1600 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Je komt terecht in een flexibele werkomgeving met een zeer goede sfeer waarbij teamwork centraal staat. Hun hoofdkantoor is gelegen in Brussel maar het team van architecten opereert vanuit Gent.

What's in it for you?

* Wagen + tankkaart
* Hospitalisatie- en groepsverzekering
* Maaltijdcheques
* GSM en laptop
* Flexibele werkuren
* Thuiswerk
* Opleidingen om up-to-date te blijven
* Uitstekende work-life balans
* Een bonussysteem
* 31+ verlofdagen

Kan je jezelf volledig terugvinden in deze job? Stuur dan nu jouw CV naar femke@targetrecruitment.eu. Of bel 02 533 22 74 voor meer informatie!

Kijk op onze website www.targetrecruitment.eu voor meer ICT vacatures.