FULL_TIME

Kassierster interieur (m/v) - Maisons du monde

Antwerpen MEIR BE
2020-09-24
2020-10-26

U kent ons misschien. We hebben elkaar ontmoet toen we uw nieuwe flat kwamen bemeubelen of uw salon een nieuwe inrichting gaven. We ontwerpen sferen voor slaapkamers, keukens, badkamers ..., kleden ruimtes aan en bemeubelen woningen. Uw woningen!

Al meer dan 20 jaar bieden we stijlvolle, trendy producten aan die voor iedereen betaalbaar zijn. Ons aanbod meubels en decoratie in verschillende stijlen werd ontworpen door ons team van designers en uitgewerkt volgens een half geïntegreerd proces: onze leveranciers zijn betrokken vanaf het productontwerp. We proberen een duurzame ontwikkeling voorop te stellen in elke schakel van onze waardeketen.

Maisons du Monde staat voor voortdurende innovatie, de kunst van het nemen van risico’s en het daar zijn waar u het niet verwacht.

We hebben 329 winkels in 8 Europese landen, 11 websites/webshops in Europa en 5 catalogi. We zijn erin geslaagd ons te ontwikkelen en te onderscheiden van de rest dankzij onze omnichannel en internationale strategie.  We zijn dan ook trots dat we in december onze eerste winkel in Miami Florida konden openen.

Dit succes hebben we te danken aan onze 7.000 moedige, creatieve medewerkers die met trots deel uitmaken van deze grote familie en zich elke dag opnieuw inzetten om hun passie te delen. Eén ding vergeten ze niet: een professionele houding maakt het niet minder leuk!


Taken:

Als kassierster biedt je de klanten een optimale service dankzij jouw kennis van de kassa, je beschikbaarheid en je persoonlijke organisatie. Je onthaalt de klant en geeft hem deskundig advies. Hierbij ken je alle aangeboden diensten van Maisons du Monde en luistert naar de klant. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de procedures & kassaverschillen.
Profiel:

Profiel:

  • Je bent een teamplayer.
  • Je bent autonoom, gestructureerd en hebt zin voor communicatie.
  • Je sterkste kwaliteit is klantvriendelijkheid.
  • Je spreekt een mondje Frans.
  • Werken op zaterdag is voor jou geen probleem.

Vereiste studies en ervaring :

Je hebt reeds een gelijkaardige professionele ervaring (1 tot 3 jaar) in de gespecialiseerde distributie of de handel en bent heel geïnteresseerd in onze producten.


Aanvullende informatie:

Wij bieden:

Een contract (30u -25u) met een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques en een premie op de vooropgestelde behaalde doelstellingen.

Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

 

Bedrijfsprofiel :

Maisons du Monde is een beursgenoteerd bedrijf uit Frankrijk met meer dan 350 filialen binnen Europa, waarvan 27 filialen in de Belux. Van meubels tot decoratie-accessoires, Maisons du Monde maakt inspirerende en originele omgevingen voor het hele huis en vooral, naar ieders smaak.

 

MAISONS DU MONDE wil samen met jou groeien !

Gelieve indien mogelijk een CV bij te voegen in het Engels of Frans.