FULL_TIME

Application Manager - Anankei

Halle BE
2021-02-16
2021-03-01

Samen met je collega’s beheer je de assets voor het Product Information Management programma.
Je zorgt ervoor dat de systemen vlot werken en stemt alle componenten van de IT-oplossingen op elkaar af.
Een boeiende, leerrijke job met veel variatie en verantwoordelijkheid!

Je verantwoordelijkheden zijn:

- Je ondersteunt en begeleidt de introductie van nieuwe applicaties of de integratie van applicaties met bestaande pakketten.
- Je zorgt voor het life cycle management van deze applicaties.
- Je overlegt regelmatig met collega’s en partners: de service delivery manager, senior developers, asset owners, senior analisten, leveranciers.
- Bij grote incidenten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je mobiliseert je collega’s om de systemen zo snel mogelijk operationeel te krijgen.
- Je beslist in samenspraak met je collega’s wie welke applicaties en assets voor zijn rekening neemt, en je kan rekenen op de nodige steun en begeleiding.

Requirements

We zijn op zoek naar:

- Kennis en ervaring – Je hebt een achtergrond in IT en Retail en je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.
- Oplossingsgericht – Probleem? Geen probleem voor jou, maar een uitdaging waarvoor je graag de mouwen opstroopt! Je houdt het hoofd koel en denkt aan de beste en snelste oplossing.
- Knopen doorhakken – Je neemt vol zelfvertrouwen je verantwoordelijkheid op en durft dan ook knopen doorhakken, ook als de beslissing niet evident is.
- Netwerker – Je legt vlot contact met mensen die je nog niet kent en bouwt duurzame relaties op met je interne partners en opdrachtgevers.
- Helder communiceren – Je vertaalt je inzichten en brengt je visie over met de nodige overtuigingskracht.
- Talenkennis - Je spreekt goed Nederlands en beheerst het Engels perfect.