FULL_TIME

Solution architect netwerk & security (hij/zij/hen) - Provincie Antwerpen

Antwerpen BE
2021-06-14
2021-08-01

Over jezelf zeg je dat je

geniet van gebruikersnoden vertalen naar een optimale infrastructuur. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken om data in netwerkomgevingen efficiënt en veilig te koppelen en te ontsluiten. Je zet je communicatievaardigheden in om toekomstige gebruikersnoden op te sporen met als doel te innoveren en te anticiperen.

Je ex-collega’s zeggen dat je

een gemis bent. Jouw open geest en talent om gebruikerswensen te vatten én vertalen, gaan ze niet gauw kunnen vervangen. De juiste vragen stellen – dat was jij. De antwoorden wist je om te zetten naar acties die de bedrijfsstrategie versterkten. Met je oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen netwerken en security, tilde je de ICT-infrastructuur naar een hoger niveau. Je zin voor initiatief en je betrokkenheid maakten van jou een ongelofelijk fijne collega om mee samen te werken.

Je vrienden zeggen dat je

Een rots in de branding bent die altijd mee naar oplossingen zoekt. Al van kleins af ben je een initiatiefnemer die zorgt dat de plannen ook realiteit kunnen worden. Bij jou kunnen ze terecht en je weet wie je best aan boord hebt om van elk verhaal een succes te maken.

Dit zeggen onze werknemers over ons

Bij de dienst ICT Infrastructuur en Operations heb je letterlijk (in een open landschap of van thuis uit) en figuurlijk (met een open minded team) alle ruimte om tot innovatieve gebruikersoplossingen te komen. En zo help je inwoners en bedrijven waarvoor provincie Antwerpen een dienstverlening organiseert! Tip: vanop de 9e verdieping in het gloednieuwe provinciehuis in Antwerpen, zijn ook de vergezichten mooi meegenomen.

Dit vragen wij nog van jou

 • Je denkt op masterniveau en hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring als senior-expert in een vergelijkbaar takenpakket. Heb je voldoende ervaring, maar geen masterdiploma? Dan kan je na een succesvolle capaciteitsproef deelnemen aan de sollicitatie.
 • Als solution architect werk je met je teamverantwoordelijke en collega-architecten aan een gedragen strategie in lijn met de visie van het departement. Je geneert zo binnen jouw kennisdomein een maximale meerwaarde op lange termijn.
 • Je organiseert en werkt mee aan de operationele 3e lijns ondersteuning binnen jouw kennisdomein en waakt over een vlotte overdracht van 1e en 2e lijns ondersteuning naar andere teams.
 • Als solution architect verplaats je je af en toe naar één van de 60 verschillende provinciale sites in het kader van projecten of interventies ter plaatse.
 • Je bepaalt technische randvoorwaarden bij overheidsopdrachten en valideert mee de aangeboden offertes en voorstellen.
 • Als senior expert binnen netwerken en security heb je oog voor kennisuitbouw én kennisdeling binnen het team.
 • Je bent ambassadeur voor je kennisdomein en vergroot zo het draagvlak van je oplossingen binnen de verschillende diensten van provincie Antwerpen.

Dit krijg jij van ons

Een contract van bepaalde duur (met mogelijkheid op verlenging na een paar maanden), een plek in een fijn team en alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema’s die horen bij het niveau van de functie. Deze functie is ingeschaald op Av-niveau. Je start in salarisschaal A1a en het bruto maandsalaris ligt tussen 3170,07 en 4932,83 euro. Bekijk onze loonsimulator om een gedetailleerd beeld te krijgen. 

Extralegale voordelen:

 • gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten
 • maaltijdcheques van 8 euro
 • gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk.
 • fietsvergoeding
 • 36 dagen jaarlijkse vakantie
 • extra legaal pensioen voor contractuele functies
 • diverse opleidingsmogelijkheden
 • personeelskring met uitgebreide sportieve, sociale en familiale activiteiten
 • glijdende werkuren in een flexibele werkomgeving
 • mogelijkheid tot thuiswerk
 • laptop en smartphone met abonnement

Overtuigd?

Surf naar www.provincieantwerpen.be. Ga naar Jobs, selecteer deze functie en dien je kandidatuur online in door op de rode 'solliciteren' knop te klikken.

Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is. Succes en wie weet tot binnenkort!

De selectieprocedure bestaat uit de volgende onderdelen: cv-screening, een thuisopdracht en een competentiegericht interview. Meer informatie over deze onderdelen kan je terugvinden op onze website via deze link.

Je krijgt oorspronkelijk een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur aangeboden voor de periode van 1 jaar, met optie vast.