FULL_TIME

Mendix Technical Lead - Diferenco

Antwerp BE
2022-06-24
2022-06-25

WAT ZAL JE DOEN?

Als Mendix technical lead creëer je innovatieve oplossingen voor je klanten door visueel te modelleren met het low-code Mendix platform. Je bevordert de samenwerking tussen business en IT  door applicaties te bouwen in lijn met de verwachting.  

Je begeleidt het team van Mendix developers in hun verschillende opdrachten en men kan op jou rekenen bij moeilijke technische of functionele vraagstukken.  Je zorgt er voor dat jouw team helemaal op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Mendix en je zet regelmatig teammeetings op voor kennisoverdracht. 

WIE BEN JIJ?

Jij bent gebeten door technologie en je houdt van functionele vraagstukken te vertalen in een werkende oplossing.  Je hebt ook een neus voor innovatie en bent graag mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen. 
Als “mens mens” ga je graag en vaak in dialoog met je team en zorg je er voor dat iedereen kan groeien, zowel persoonlijk als op technisch vlak.  Jouw charisma kan een team samenbrengen en doen groeien. 

Jouw bagage:

  • Een analytische geest, je weet business noden te begrijpen én capteren 
  • Communicatieskills zijn cruciaal!  Jij kan met ieder level in de organisatie meepraten 
  • Je spreekt Nederlands, Engels. Frans is een plus. 

ONS AANBOD

Bij Diferenco kom je terecht in een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar onze collega’s en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden.  Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.   

Je komt terecht in een team van developers met wie je kennis kan delen en waar je elkaar kan inspireren. Je staat eveneens in nauw contact met onze andere teams (architectuur, cloud) zodat je ook kan terugvallen op hun expertise wanneer dat nodig is.  
Tijdens onze kennisdelingssessies kom je ook regelmatig met de verschillende teams in contact.  

We nemen de tijd om, op basis van een persoonlijk groeiplan, jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt.  Verschillende gesprekken doorheen het jaar zorgen dat dit groeiplan leeft en aangepast wordt waar nodig.  

Op de verschillende social events (shortski, familiedag/weekend, afterwork drinks,…) vormen we ook na de uren een hecht team en leer je je collega’s ook op een andere manier kennen!  

En last but not least bieden we een competitief salarispakket, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega’s.