FULL_TIME

DATA ANALIST - Hays

regio Vlaamse Ardennen BE
2022-05-13
2022-06-07

Jouw nieuwe functie
Als Data Analist bouw je mee aan een nieuw data-driven verhaal binnen de gezondheidssector. Je denkt mee aan de uitbouw van een datawarehouse en ontwerpt, structureert en organiseert ETL-processen. Je analyseert grote datasets en modellen, waarbij je rapporten maakt voor verschillende departementen. Je staat dus rechtstreeks in contact met stakeholders en kan zo inspelen op hun noden. Je denkt mee aan de verdere organisatie van een data-driven aanpak binnen de onderneming en krijgt hierbij veel inspraak, vrijheid en zelfstandigheid.

Jouw profiel
Je hebt idealiter een masterdiploma in computerwetenschappen, toegepaste informatica of een andere analytische opleiding. Je hebt relevante werkervaring en kennis van data mining, data analyse en data visualisatie. Daarnaast heb je ook ervaring in het maken van dashboards in Power BI of gebruikte je reeds Cognos. Verder heb je interesse in Cloud, of idealiter al ervaring. Tot slot ben je iemand die geïnteresseerd bent in changemanagement en daarbij mensen enthousiasmeert, informeert en ondersteunt. Je bent zelfstandig en hands-on en kijkt er naar uit om de waarde van data in deze onderneming te doen toenemen.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze job als Data Analist kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Je kan daarnaast ook rekenen op opleidingsmogelijkheden, op maat van jouw noden. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid in deze functie en werkt dagelijks met gevarieerde data.

Over de organisatie
Je komt terecht in een onderneming, waar je werkt aan een project met hoge prioriteit en waarbij vooruitgang, groei en nauwkeurigheid erg belangrijk zijn. Je brengt vanuit jouw team echte change en kan daarbij rekenen op de steun van verschillende managementfiguren en raden van bestuur. De medische sector is een boeiende en snel veranderende sector, waarbij data almaar belangrijker wordt.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als Data Engineer in de regio Vlaamse Ardennen? Contacteer Robin Ector (09 267 99 85), of solliciteer via de HAYS-website.